RC3D

Vilkår

INFORMATION OG VILKÅR & Persondatapolitik hos RC3D

RC3D
CVR. 32971156

Email: butik@rc3d.dk
Etableret i 2021

Alle priserne på siden er inklusiv moms og i danske kroner. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Du kan betale med bankoverførsel, Dankort,eDankort og flere internationale kreditkort.

Ved bankoverførsel bedes du oplyse din ordrenummer:
Reg. nr: 6695
Kontonr: 1005606981
BIC/SWIFT: LUNADK22
IBAN: DK3866951005606981
Bank: LUNAR
Kontoindehavers navn: RC3D

Vær opmærksom på, at bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen og at dine varer først bliver afsendt når betalingen er registreret hos vores bank.

Ønsker du at returnere eller bytte en vare, skal du udfylde denne returseddel.

LEVERING OG FRAGT SAMT BETALING
Normalt har du varerne indenfor 1-3 hverdage. Der kan være tilfælde, hvor der må på regnes lidt længere leveringstid. Skulle dette ske vil du blive informeret.

Har du ikke afhentet din pakke på posthuset eller i pakkeshoppen i den givne tidsfrist, bliver pakken returneret til RC3D. Herefter forbeholder vi os retten til, at opkræve et gebyr svarende til vores faktiske udgifter for at sende pakken til dig på ny.
Har du angivet forkert navn eller adresse på din bestilling og kommer pakken retur til RC3D, forbeholder vi os retten til, at opkræve et gebyr svarende til vores faktiske udgifter for at sende pakken til dig på ny.

Levering Til Arbejdsplads/Erhvervsadresse Via GLS

Når du vælger fragtbetingelsen “GLS til arbejdsplads/erhvervsadresse”, får du leveret din pakke til din arbejdsadresse eller en erhvervsadresse (for at denne fragt er gyldig skal der være et registreret erhverv på adressen).

Under personlige oplysninger kan du indtaste den alternative adresse (erhvervsadressen).

Fragt skade
Ser du at pakken har fået en skade eller ser du en skade når du er igang med at åben din pakker
skal du stop og tag foto evt en video af pakken du pakker op og sende den til butik@rc3d.dk sammer dag du modtager din pakker og du skal vide at
Modtager skal stille evt. beskadigede pakker klar til afhentning på leveringsadressen i originalemballage.
Er dette ikke muligt mister kunden retten til erstatning.
Når den originale emballage med mærkeseddel og angivelse af pakkenummmer ikke længere eksisterer, er vi nødt til at afvise erstatning.

Baggrunden for dette er, at vi ingen mulighed har for at få synligt bevis for eventuelle emballageskader, den samlede indpakning og dermed godkende den konkrete sag og emballeringen.
Endvidere er beviset for at indholdet hører til det konkrete pakkenummer væk.

Med henvisning til ovennævnte, er det desværre ikke muligt at godkende erstatning.

Vare priser
Vare prisen er i danske kr og momsen er 25 %
Ved køb fra Norge er det moms frit
Hvis varens prisen er forkert lang under hvad varen normal er så vil ordre blive sletter da det er en klar fejl

UDLAND
Vi sender gerne vores pakker til adresser uden for Danmark. Priserne beregnes udfra vægt og den totale fragtpris vises først under bestillingen

Vi sender til Grønland og Færøerne med postdanmark. Ønsker du at få leveret med fly, så kontakt os, ekstra fragtbetaling vil komme på.

Der er ingen fragtfri grænse til udlandet.

REKLAMATIONSRET
RC3D forbeholder sig ret til at afvise reklamationer, hvor afvigelserne i farver og størrelser er under 10 %.
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.
Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået op til 24 måneder efter købet.
Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
El del som ikke kan fremviset defekt ved modtagelse ind montering vil blive afvist
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen.
Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

OBS: Inden du sender en vare retur SKAL du kontakte RC3D, idet vi muligvis ikke behøver at få varen retur. Vi kan til tider nøjes med at se et billede af skaden.
Sendes varen retur uden aftale afholder vi IKKE omkostningerne til returneringen.

Retur vare som sendes som efterkrav modtages ikke

RC3D er bare ikke ansvar for retur vare sendt som brev

Retur vare som får skade under vejs gives der ikke fuld værdi af

Ved bestilte vare som er tag hjem på bestilling som ikke lever op til kunden forventninger skal RC3D ha love til at udbeder problemer ind købes annulleres på RC3D regning
fejl og mangler som ikke er oplyst til RC3D når man har modtage vare kan man ikke få erstatning på når der er gåde over 24 timer

BYTTERET
Ved ombytning af produkt / produkter skal du selv betale porto frem til RC3D. Vi sender dig herefter det nye produkt uden merudgift.
Bytteretten ydes i 14 dage fra modtagelse af varen.

FORTRYDELSESRET
Der gives 20 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen, forstået som 14 dage til at give meddelelse og 6 dage til at returnere.
Skal oplyse til RC3D på mail ind man vil benyt sig af fortrydelsesretten.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Ved returnering er det dig som køber der hæfter for varen, hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen.
Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.
RC3D.dk kan i denne situation vælge at fradrage eventuelle udgifter ved returforsendelsen fra købsbeløbet.
Ved manglende afhentning af en forsendelse, returneres pakken til os.
Ønskes pakken gensendt opkræves en ny fragtbetaling.

Betaling af vare på bestilling har du 14 dag retur ret
kommer vare ikke til den aftale tid fordi producenten ikke lever til tiden kan RC3D ikke holdes til ansvar
købe kan først annulleres når varen er kommer frem og kunden har 14 dag returret ved modtagelse af sin bestilling

De returnere varen skal sendes til og ikke en pakke shop.
Adressen er:

RC3D
Odinsvej 11
8653 Them
Email: butik@rc3d.dk

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig via din betalingskortudbyder. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur.
Forsendelsestillægget på eventuelle returvarer refunderes ikke.

PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en aftale med RC3D via netbutikken, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, email-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos RC3D og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Naturebaby har alene adgang til de oplysninger, der registreres om dig – dog kan du til enhver tid få indsigt i hvilke oplysninger vi ligger inde med. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til RC3D.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Bliver virksomheden solgt vil kundeoplysningerne dog følge med virksomheden. Bliver virksomheden lukket, slettes alle oplysninger.

Persondatapolitik RC3D
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos RC3D.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

RC3D indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

Besøger vores hjemmeside

Gennemfører et køb af vores produkter

Opretter en kundekonto

Tilmelder dig vores nyhedsbrev

Anmelder vores hjemmeside

Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på RC3D.dk er RC model danmark

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet (12 måneder) efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Truspilot.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse Butik@rc3d.dk

COOKIES:
En cookie er betegnelsen for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren /fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.
Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login eller adresseoplysninger. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes fra din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. DU kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
Det eneste cookies bruges til er at genkendes din pc.
Hos RC3D anvender vi cookies for at gøre shoppen mere brugervenlig for vores kunder.
Da cookies lagres på din egen pc, kan du til hver en tid selv slette dem via din browser. Via Internet Explorer 5.x kan du slette en cookie, ved at gå ind under ”Funktioner” og menupunktet ”Internetindstillinger” og vælg ”Slet cookies”.

AFTALER
Alle kan indgå aftaler hos RC3D. Dog kan aftaler med børn og unge under 18 år, kun handle med indgående aftaler med en forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle aftaler indgås på dansk.

Med et medlemsskab opnår du unikke rabatter